tag:blogger.com,1999:blog-18077846.post6401067833888471042..comments2023-04-02T14:31:52.668+03:00Comments on 40100.net: Kapteeni koukku40100.nethttp://www.blogger.com/profile/06092233553805461507noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-8855510530873365762008-12-15T14:16:00.000+02:002008-12-15T14:16:00.000+02:00Pöperöt oli hyvät, palvelu kaikkea muuta.Jäi harmi...Pöperöt oli hyvät, palvelu kaikkea muuta.<BR/><BR/>Jäi harmittamaan kyllä, mutta täytyy testata joskus myöhemmin uudestaan. Kaikilla meillä on joskus huono päivä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-83719800743258722442008-09-03T14:52:00.000+03:002008-09-03T14:52:00.000+03:00Harmittaa kun on vain iltaravintola eikä lounas ol...Harmittaa kun on vain iltaravintola eikä lounas ole saatavilla niinkuin on Ideaparkissa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-44335007988216387502008-09-03T12:42:00.000+03:002008-09-03T12:42:00.000+03:00Ai niin, lisäksi vielä, että taannoin Jyväskylässä...Ai niin, lisäksi vielä, että taannoin Jyväskylässä asuessani sieltä mielestäni puuttui kokonaan ravintolakulttuuri,jollaiseen tutustuin vasta Tampereella. Mennään siis porukalla syömään kivaa naposteltavaa ja roskaruokaa ravintolaan (ei minnekään pikaruokalaan tai etnopizzeriaan, vaan oikeaan ravintolaan) ja otetaan siinä lomassa muutama olut ja siirrytään myöhemmin yökerhon puolelle. Hookin tapaiset paikat ovat tähän mitä mainioimpia.T.J.https://www.blogger.com/profile/01806178713892123144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-62388713500769747512008-09-03T12:39:00.000+03:002008-09-03T12:39:00.000+03:00Upporasvassa paistettuja kanansiipiä tarjoilevat p...Upporasvassa paistettuja kanansiipiä tarjoilevat pääasiallisena tuotteenaan (kuten myös Tampereen osastonsa, sekä kilpailijansa Siipiweikot ja Speakeasy). Lisäksi myös muuta rasvaista mättöä, joka sopii erinomaisen hyvin perjantai- ja lauantai-iltojen aloituksen lomaan tai sitten seuraavan aamun krapulaa paikkaamaan.<BR/><BR/>Suosittelen.T.J.https://www.blogger.com/profile/01806178713892123144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-72961207763240824102008-09-03T00:08:00.000+03:002008-09-03T00:08:00.000+03:00Alcinoe: Mättöä siis, pidetään korvan takana.Mikae...Alcinoe: Mättöä siis, pidetään korvan takana.<BR/><BR/>Mikael: Pitääpä kaivaa lehti esiin jostain. Lehdistä puheenollen: Tänään oli kaupunki täynnä nuoria tyttöjä Jyväskylän Kaupunkilehti -paidoissaan, mutta itse läpyskää en vielä bongannut.<BR/><BR/>Mikko: Tuu takas.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-7608653071713201672008-09-02T23:24:00.000+03:002008-09-02T23:24:00.000+03:00No johan nyt. En ehtinyt edes Haraldissa käydä kun...No johan nyt. En ehtinyt edes Haraldissa käydä kun viime viikolla olin, ja tällaista en edes huomannut.<BR/>Terveisiä Jyväskylälle, on jo ikävä.<BR/>Noh, vain kolme viikkoa enää seuraavaan kertaan...Mikko J. Kalavainenhttps://www.blogger.com/profile/14913126516003216731noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-5003210839064685162008-09-02T21:37:00.000+03:002008-09-02T21:37:00.000+03:00Viime perjantaina tosiaan avasivat ja mestan pitäi...Viime perjantaina tosiaan avasivat ja mestan pitäisi olla jonkinlainen teemaravintola, vähän niinkuin Harald.<BR/><BR/>Uusimmassa suur-Jyväskylässä oli juttua.Mikael Korpelahttps://www.blogger.com/profile/16147417688007266266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18077846.post-43518761464512888862008-09-02T19:12:00.000+03:002008-09-02T19:12:00.000+03:00Vastahan tuo on avannut. Vielä en ole ehtinyt test...Vastahan tuo on avannut. Vielä en ole ehtinyt testata, mutta Tampereen Hookin listoilla ainakin on pääasiassa uppopaistettua ruokaa, joten kulinaristisia yltiösuorituksia en uskalla odottaa.Alcinoehttps://www.blogger.com/profile/14728687746233308607noreply@blogger.com