torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Loma

Lienee asianmukaista ilmoittaa, että olen varmaan tulevina viikkoina vielä vähemmän koneen ääressä, joten annetaan nyt ihan virallinen varoitus ja meriselitys hetkeksi hiipuvasta päivitystahdista.

Minulla olisi ollut muutama kuva Lutakonpuiston etenemisestä ja viimeaikaisten rankkasateiden tuhoista, mutta harmillisesti kuvat ovat eri paikassa kuin minä. Luottakaa kuitenkin sanaani kun kehoitan pyöräilijöitä varovaisuuteen jyrkkärinteisillä sorateillä, sillä ainakin Tourulassa vesi oli syönyt tiehen jopa 30 senttiä leveitä ja 40 syviä railoja. Itselläni meinasi vahinko jo sattua, mutta onneksi kissamaiset refleksini auttoivat välttämään postauksen otsikon etuliitteen "sairas".

***

Mutta kuten sanottu, lomalle suuntaan, mutta Jyväskylään jääville voin suositella pakollisen Jyväskylän Kesän ohjelmiston ohella koskaan pettämätöntä valokuvataiteen triennaalia, eli Lumoa.

Sitten aivan ehdoton käyntikohde Säynätsalossa oleva "Uuden Polven Museo" -kesänäyttely (kutsu, jpg). Ehdoton ei vain siksi, että näyttely on niin mainio, mutta myös siksi, että jyväskyläläiset käyvät Säykissä aivan liian harvoin.

Ja JKL-bloggaajien pitää myös käydä näyttäytymässä näyttelyssä jo ihan vain Runen takia. Paras paikka bongata rantaruotsalainen ihkaelävänä ei muuten olekaan Ruth tai Vakiopaine, vaan Tourulan Nesteen hodarijono ;)

***

Niin ja kun kaverilinjalle lähdettiin, niin puffataan nyt Koistinen-nuoremman mieliksi myös Hermanni Hirveä :D

1 kommentti:

auringonkukkametsa kirjoitti...

Blogikierroksella piipahdin tänne ja toivotan sinulle hyvää lomaa!