tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Jaikuilua Jyväskylästä

Lomat on nyt lusittu ja sijainti on rallihuumainen Jyväskylä. Toivottavasti kaahailu sujuu asukasystävällisemmin kuin viime vuonna.

Noh, eiköhän tuota kestä taas sen muutaman päivän (2.-5.8.), tuohan se kaupunkiin ihmisvilinää, ihmisvilinä rahaa ja raha työtä.

***

Asiasta kolmanteen. Olen mielenkiinnolla seuraillut Jaikun toimintaa. Jaikuhan on suomalaissyntyinen "mikrobloggausalusta", jonne ihmiset voivat lähetellä lyhyitä viestejään ja kommentoida muiden viestejä verkkosivujen, kännykkään asennettavan ohjelman tai tekstiviestien (normaalihinta) kautta. Juttujen seuraaminen tapahtuu merkkaamalla mielenkiintoiset tyypit omaksi kontaktiksi.

Näin Jyväskylä-vinkkelistä Jaikusta kiinnostavan tekee erilaiset käyttäjien perustamat kanavat ja toki sieltä löytyy myös avoin Jyväskylä-kanava, jonka jäsenistöstä löytyy paikallisia bloggaajiakin. Kokeilen upottaa tuon #jkl-kanavan syötteen tämän blogin sivupalkkiin, jos siitä vaikka sattuisi olemaan iloa muillekin :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä myöntää, että tapahtuman hyvät puolet (mitkä!?) esim.se työllistävä vaikutus tuppaa unohtumaan silloin kun suomalaisherrat käyttävät talonyhtiömme pihamaat yleisenä käymälänä/ryyppäyspaikkana/bussien+matkailuautojenparkkipaikkana. Vuosi sitten kyseisen tapahtuman takia hermoni menettäneenä ja siitä visastuneena vaihdan vilkkaan paikkakuntaa ja toivon, että koko tapahtuma muuttaisi Lahteen...

Halo Efekti kirjoitti...

Kuten feedistä huomaa liityin eilen Jaikun #jkl-kanavalle. Kiitti vinkistä! :)

Minttu kirjoitti...

Minä en ralleista paljoa välitä, joten onneksi en enää asu keskustassa.
Yksi pätkä ajetaan meidän talon ohi, joten kun ollaan talovahtina, niin aateltiin katsella autovanan menoa ohitse sekä mahdollisesti ihmetellä ja kirota, kuinka moni katsoja eksyy meidän pihan puolelle narujen alitse.