keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Ekologiset pullakahvit


Porkkanamafia on kuluttajaliike, joka kokoaa yhteen ostovoimaa ja pyrkii positiivisella tavalla painostamaan yrityksiä panostamaan ekologisuuteen. Tyypillistä toimintaa ovat erilaiset ostotempaukset, joissa vastineeksi ylimääräisestä asiakasvirrasta, yrittäjä sitoutuu käyttämään osan tempauksen tuomasta liikevaihdosta esim. toimintansa energiatehokkuuden kehittämiseen yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.


Tänä perjantaina, 6. helmikuuta, Porkkanamafia järjestää tempauksen Jyväskylän Forumissa sijaitsevassa Mummin pullapuodissa.

Kahvila on sitoutunut käyttämään 100% tempauksen tuottamasta myynnistä energiatehokkuutensa parantamiseen. Eli mitä enemmän perjantaina väkeä käy pullakahvilla, sitä suuremmalla summalla kahviloitsija on sitoutunut käyttämään rahaa energiatehokkuuden edistämiseen. Rahojen käyttökohde tarkentuu tapahtuman jälkeen energia- ja ympäristöasiantuntijoiden avulla, kun lisätulojen määrä on selvillä.

Osallistumista varten ei tarvitse erikseen ilmoittautua mihinkään, vaan riittää kun käyt perjantaina Mummin pullapuodissa vaikkapa teemaan sopivilla porkkanakakkukahveilla. Aukioloaikaa on tempausta varten pidennetty ja paikalle ehtii klo 8.30-19.00.

Ehdin jo itse manailla, etten ehdi kiireiltäni edes tuohon aikaikkunaan, mutta onneksi tempaukseen voi myös osallistua tilaamalla työpaikalle herkkuja ennakkoon to 5.2. klo 12 mennessä numerosta 014 337 6767, tarvittaessa Pullapuoti tuo eväät suoraan työpaikalle.

Ei kommentteja: