torstaina, toukokuuta 18, 2006

Popcornia?


Ei, otsikosta huolimatta kyse ei ole Seppälän Cittarin parkkipaikan taideteoksista, vaan Jyväskylän Forumiin avatusta Mr.BobCornista, jossa myydään pelkkää popcornia.

Jep, pelkkää popcornia - ei ehkä yleisin liikeidea.

Tarjolla on kuitenkin 18 eri popparilajiketta - suolaista, makeaa ja siltä väliltä: mm. suklaa, toffee, mansikka, kirsikka, jalopeno, pekoni-juusto... ööh... hunaja-sinappi? Myyntirasioita on neljää kokoa, hinnat 1-6 €.

Testivetona söin pienen rasian vanilja-poppareita (1,5€). Ihan kohtuullinen vaihtoehto elokuvaillan karkkipussille tai perinteisille paukkumaissille - janottivat vain pirusti.

Myyntipakkauksessa mainostetut verkkosivut eivät olleet ainakaan tänään vielä pystyssä.

9 kommenttia:

Olli s kirjoitti...

Pekoni-popkornilla saisi aineski Sellistin houkuteltua ulos kolostaan.

Katajainen kirjoitti...

Siinä mielesssä ikävämpi juttu tuon kaupan tulo että nyt koko Forumissa leijailee vahva paistetun maissin haju, rasvainen ja ällöttävä. Y-äk, sitä hajua ei pääse pakoo mihinkään.

En kyllä usko että kovinkaan kauaa saamme sitä hajua tosin yrittää sietää. Alkukiinnostuksen jälkeen tyypit menee kuitenkin taas karkkihyllylle.

40100 kirjoitti...

Olette todennäköisesti molemmat oikeassa.

Riikka kirjoitti...

Tuota hajuasiaa minäkin puollan. Vähän mietityttää, että kauanko mahtaa pulju pysyä pystyssä, mutta ainahan sitä voi ja kannattaa yrittää...

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Tuolla oli Kästyönmuseon avajaisissa iiisot määrät noita poopcorneja, ja pakko on sanoa että ne ei-makeat vaihtoehdot istui kyllä meikäläisten suihin parhaiten. Eli chili, cheddar jne. Se 6€/4laatua arkku on aika julman kokoinen, tulevan leffaillan pohjakivi on se meille. Xmen3seen siis esimerkiksi. Paljon juomista vaan.

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Pineapple kirjoitti...

pakkohan se oli koeistaa. Itse kaappasin Pekoni-juustoa ja Toffeeta, maltillinen 2.5e yhteensä. Pekonissa on makua hyvin ja suolaa niin että maistuu. Erittäin oivaa. Näitä ostan uudestaankin. Toffeessa on kiiltäväksi rummutettu toffeepinta. Erittäin makea. Maku silti ihan kiva, raikkaan juoman kanssa tämä menee teholla alas. Täällä käyn uudestaankin.

Jenni kirjoitti...

Karamellin makuisia poppareita maisteltiin meillä eilen. Nameja olivat ja tosi makeita. Euron rasia oli ihan riittävä meille kahdelle kun olivat tosiaan tosi makeita. Täytyy testiä jotain toista makua joskus.

40100 kirjoitti...

Joo, euron rasia on aika riittävä. Semmoinen 6 euron saavi tuntuu kieltämättä liioittelevan isolta, kun ottaa huomioon miten imeliä ne ovat.

Ollin toiveesta huolimatta pekoni-popparista ei ollut liiemmin apua Sellistin-tilanteeseen - mies näyttää vetäytyneen entistä syvemmälle koloonsa.