maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Kohti Betaa? Mutta ensin lahjapaniikki

Äh. Blogger jumittaa aina kun huvittaisi blogata. Viikonlopun postausideoista moni ehti jo haihtua kun mikään ei pelitä. Nyt kirjautumissivulleni oli ilmestynyt linkki, jonka kautta voin siirtyä beta-versioon. Uskaltaisikohan sitä...

Fotomik selvisi näemmä siirrosta ehjin nahoin, ainakin se oli lauantaina Seppälän Prismassa. Ei moikannut vaikka vilkutin (taitaa olla ylpeä kun on päässyt oikein lehteen).

Vilkutin tänään Johannallekin, sen pää ei ole enää pinkki. Mihin tämä maailma on menossa?

***

Niin, ja miksi tämän kaupungin kaikki kulta/kello/kultakello-liikkeet myyvät samaa tavaraa? Merkit ovat joka paikassa samaa ääritylsää leijona-citizen-seiko-scandinavianacent -akselia ja solmioneulamallejakaan löytyy kahden merkin alta vain kuutta erilaista (ei yhtään hienoa). Pitäkää tunkkinne, minä tilaan netistä.

Muutenkin olen hieman pettynyt joululahjojen löytyvyyteen, ainoa mainostamisen arvoiset putiikit taitavat olla Yläkaupungilta löytyvä Ekolo kierrätystuotteineen ja Kilpisenkadun yläpäästä löytyvä Pieni Kamari, josta mukaani tarttui päheä merirosvo-laukku ja sankollinen kumiankkoja.

Heittäkääs toki vähän vihjeitä, mitkä ovat Jyväskylän parhaat lahja-apajat?

***

Kah, uusi JKL-blogi nimeltään Marsuhäkki.

***

3 kommenttia:

Raine Liukko kirjoitti...

Meitille tulee viikon aikana niin monta hyvää rolextarjousta että voin välittää pari niistä sinunkin mailiisi. Ei kestä kiittää.

40100 kirjoitti...

Se nyt olisi aivan liikaa pyydetty :)

Johanna kirjoitti...

Vaihtelu virkistää! :D