sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Alpakoita ja joulunosturi

Unohtui sitten puffata "Suomen suurimpia sisämarkkinoita". Ei, ei Lempäälän väläyspuistoa, vaan Paviljongin joulumessuja. Noh, jos ette omin avuin sinne eksyneet, niin ette menetäneet mitään tänäkään vuonna – samat krääsävankkurit täsmälleen samoilla sijoillaan kuin viime vuonna.

Eiku hei, olihan siellä alpakoita!

Sö-pö-jä!

Asia, jonka puffaamatta jättäminen sen puoleen harmittaa, on tänään järjestetty Lutakon rock-kirppis. Virttyneiden T-paitojen ja levylöytöjen ohella tarjolla oli ilmaista kasvisruokaa, joka oli jälleen erinomaista. Kiitos isännille ja emännille.

Samalla keikalla tuli huvikseen kierreltyä lähitienoon asuntojen myyntiesittelyjä. Hinnat ovat huipussaan, mutta niinpäs ovat 8+ kerrosten näköalatkin.

Mutta jotenkin tuntuu, että Siltakadun varteen valmistuneen Satamakulman rakentajille on sattunut pieni virhe... sillä jos arkkitehti oksentaa piirrustuksille, niin niin ei sitä tarvitse orjallisesti noudattaa:

Ee helevetti.

Saman pytingin työmaata koristi viime vuonna rakennusfirman joulunosturi. Tänä vuonna työmaa on hieman rannemmassa ja koristeet näyttävät Kuokkalan sillalta katsottuna jotakuinkin tältä:

Klikkaa kuvasta suuremmaksi ja postaa toki oma versiosi.

***


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enpä käynyt vaikka olin kyllä tietoinen kyseisestä myyntitapahtumasta. Mut on toi alpakka tosi hyväntuulisen näköinen eläin! Noita kun hoitelis pysyis aina hymy huulilla kun niiden nassu on suoranainen sympaattisuuden multihuipennus ;D

40100 kirjoitti...

Alpakat jyrää. Aamen.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vit… alpakoita?

Olisivat samalla vaivalla tuoneet laiskiaisia ja mangusteja.