torstaina, marraskuuta 30, 2006

Metro ei sittenkään Jyväskylään ja Rehtorille kenkää

Aiemmista povailuista huolimatta ilmaisjakelulehti Metron jakelu ei sittenkään laajene maakuntiin. Harmi, sillä ainakin täällä Jyväskylässä pienikin vastapaino Keskisuomalaisen lonkeroille voisi tehdä ihan terää kaikille osapuolille. (Edit: myös Tuomo kirjoittaa aiheesta)

Keskarista puheenollen, päätoimittaja Erkki Laatikainen aiheutti syväkurkkujen mukaan toimituksen sisäistä pahennusta antaessaan teloituskäskyn lehdessä olleelle Joku roti -kolumnille, jossa nimimerkki Rehtori jakeli luunappeja suuntaan jos toiseenkin.

Rehtorin rutinoista oma suosikkini on Tanssisali Lutakon sisäpiiriä näpäyttänyt juttu, mutta huhujen Laatikaisen liipaisinsormea voimakkaimmin nykivät lehden uskovaiset lukijat. Tasapainottaakseen tilannetta Posti ilmoitti lopettavansa Seurakuntaviestin jakelun kotitalouksiin, jotka kieltävät mainospostin.

1 kommentti:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

No mutta olihan tuosta Metron vatkaamisesta se hyöty että Suurjyskylä tulee nyt kaksi kertaa viikossa, minun suosikkilehteni.
Enkä minä ollut tuommoisesta "Jostain Rotista" tietoinen lainkaan. Pitäisiköhän tilata Keskari? Tosin eihän siinä ole tuotakaan enää. Äh. Joku roti.