torstaina, helmikuuta 08, 2007

Kaupungilla

Jatkuva flunssa on pitänyt minun neljän seinän sisällä jo hyvän aikaan. En ole vieläkään ihan terve, mutta ulos oli päästävä, vallitsipa siellä tulipalopakkanen tai ei. Köhköh, aasinsilta:

Forumilla oli hässäkkää, Pakkasherra oli potkaissut jonkun putken poikki ja ylemmän tason sivukäytävät lainehtivat uhkaavasti. Haju oli ainakin tympeä.

Onni onnettomuudessa, yläkerrassa ollut laukkuliike oli ehtinyt muuttaa alimpaan kerrokseen, joten kauppialle ei näyttänyt aiheutuvat suurempia vahinkoja.

Forum vaikutti olevan muutoksen pyörteissä - useita liikkeitä oli lopettanut, avannut ja siirtynyt sitten viime käynnin, ja keskikerroksessa näytti olevan myös suurempi remontti käynnissä.


Alatasolla ollut karkkikauppa oli muuttanut käytävän toiselle puolelle ja tyhjäksi jääneeseen nurkkaukseen tulee kyltin perusteella jokin kahvila. Sitä odotellessa vetäydyin sumpille Jyväskeskuksen Eloseen, jonka yläkerrassa läppäri avoimen wlan-verkon. Yay! Tukiaseman nimen perusteella yhteys on avoin vain konfiguroinnin puutteen vuoksi, mutta eipä haittanne.

Seuraava kuva onkin sitten Torikeskuksesta, mutta kuka arvaa mitä siellä myydään?

4 kommenttia:

Antti-Juhani kirjoitti...

Kahvila Korvalta tuo näyttää. Ei hajua mitä myyvät, olisiko korvapuusteja? ;)

B_a_s_e kirjoitti...

Logon perusteella olisin veikannut audio-hifiä.

Sonja kirjoitti...

Eikös tuo ole se kokoomuksen "propagandakahvila"? Jotain siihen puolueeseen liittyvää kuitenkin.

40100.net kirjoitti...

Jeh. Kokoomuksen korvathan siellä höröttävät.