tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Kadonnut kahvipannu


Pari turistia kysyi suositusta mukavasta kahvipaikasta. Näytin kädellä suuntaa ja kehotin kulkemaan niin kauan kunnes vastaan tulee suuri kahvipannu.

Kun kuljin myöhemmin samana päivänä Karoliinan kahvimyllyn ohitse, huomasin, ettei kahvilan maamerkki enää olekaan vanhan aseman kupeessa, lopettaneet toimintansa perhanat.

Hups, toivottavasti eivät patikoineet kovin kauaksi...

8 kommenttia:

Timo kirjoitti...

Viime syksynä Tampereella tuli Hämeenkadulla vastaan englantia puhuva mies, joka etsi uutta Ale Pubia. Tiesin, että rautatieaseman Ale Pub lopetti ja Rautatienkadun ja Hämeenkadun kulmaan perustettiin Ale Pupi, joka ei kuitenkaan ollut hänelle se paikka, jota haettiin. Neuvoin sitten kävelemään kilometrin verran eteenpäin, jossa sijaitsee myös Ale Pub (Hällän kellari). Jatkoin matkaa ja 20 metrin jälkeen tuli vastaan upouusi räkälä Ale Bar, jota tyyppi ilmeisesti oli etsimässä.

Ansku kirjoitti...

Menetys Jyväskylälle.

Teemu kirjoitti...

Ei. Voi. Olla. Totta!

Kuukausi sitten käytiin viimeksi vieraiden kanssa ihmettelemässä, miten vaan VOI olla niin isot korvapuustit tai mitä tahansa siellä olikaan myynnissä.

Siis eihän se oikeasti ole lopettanut. Ymmärsinhän väärin?

Halo Efekti kirjoitti...

Meidänkin piti ystäväni kanssa mennä sinne tänään kahville, mutta hän tiesikin että sen toiminta on loppunut Jyväskylässä. Se toinen piste Joutsassa jatkaa.

Veikkaan että asemarakennuksen vuokra osoittautui kohtuuttoman suureksi. Jyväskylässä ei oikeastaan ole sopivia tiloja tuon tyyppiselle pienyritystoiminnalle kiitos viimevuosikymmenten kerskarakentamisen. Vanha on purettu pois ja persoonatonta ja ilmeetöntä lootaa rakennettu tilalle.

Anonyymi kirjoitti...

Minun ymmärrykseni mukaan asemarakennuksen omistusvaihtui tms. jonka takia mainio kahvila lähti pois. Tuo on suuri menetys Jyväskylälle. Onneksi käyn Joutsassa aika useasti!

B_a_s_e kirjoitti...

Haa! Törmäsin kuvaan kahvipannun viimeisisstä hetkistä:

http://irc-galleria.net/view.php?nick=Sakole&image_id=57920404

B_a_s_e kirjoitti...

Ähh. Toimisikohan näin: Tässä..

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...

Joo, kaupunki on myymässä rakennusta, ks. http://jkl.fi/ajankohtaista/1/12812?language=fi