keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Kesäkuvat hyötykäyttöön

40100.net oli näköjään aamun Keskarin nettivinkkinä, mikä aihauttaa moraalisia paineita olla vajoamatta kesälomahiljaisuuteen.

Noh, hätäpäissään sitä voisi puffata edelleen käynnissä olevaa Jyväskylä Kartalle -valokuvaprojektia, jonka tavoitteenahan on koostaa nettiin samalle karttapohjalle mahdollisimman suuri määrä valokuvia Jyväskylästä. Ohjeita osallistumiseen löytyy aikaisemmasta postauksesta.

6 kommenttia:

Tero Heiskanen kirjoitti...

No niin, nyt on yksi välietappi saavutettu. Seuraavana eikös ollut tähtäimessä 40100:sen saaminen Keskarin joskus lanseerattavien Keskari-blogien johtotähdeksi ja viikoittainen 40100-palsta Keskarin paperiversioon, johon poimittu blogista parhaat palat. Näitä minä ainakin toivoisin.

Olli Sulopuisto kirjoitti...

Pummaa tää: http://dst.samizdat.info/2007/06/20/2562/

40100.net kirjoitti...

Tero: Ei hassumpi suunnitelma. Tämä sieluhan on myytävänä kun penneistä sovitaan. Työtarjouksia otetaan vastaan osoitteessa 40100jkl@gmail.com :D

Olli: ..tämä liittyy mihin?

Hessu kirjoitti...

Aivan loistavaa! Hienoa 40100! Keskari on selkeesti ajan hermolla...

Olli Sulopuisto kirjoitti...

Tämä liittyy tapahtumiin Jyväskylässä ja intervepiin ja WEB 2.1!

40100.net kirjoitti...

Olli: Aah! Mulla sytytti hitaasti. Nuo sinun linkit kun olivat Tampereen suuntaan. Onko tuo nyt niin kaksipistettä? Jos asiakkaat voisivat arvostella tai suositella kirjoja, niin rok, mutta ponnahduslista, josta ei voi valita edes näppäimillä on suk.