maanantaina, syyskuuta 10, 2007

S/S Suomi


Pitänee kehua kun vielä tuoreessa muistissa on. Kävin reilu viikko sitten Päijänne-risteilyllä syksyn viimeisen keikan heittäneellä S/S Suomella, joka osoittautui varsin hurmaavaksi alukseksi. Ruoka oli erinomaista ja puitteet varsin tunnelmalliset, joten voin vilpittömästi suositella muillekin.

M/S Rhean kaltaista suurta aurinkoterassia ei Suomelta löydy, mutta eipä sellaista näin syyssäällä osannut kaivatakaan. Pienemmän aluksen intiimi tunnelma tekikin Suomesta ennakkosuosikkini tulevalle kesälle.

Millaisia kokemuksia teillä on muilta Jyväskylän aluksilta?

Hands-free -pakko ei taida
koskea kapteeneja ;)

5 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Suomi-laivalla astuu suoraan takaisin 1900-luvun alkupuolelle tai sanotaan nyt loppupuolelle, josta on sentään muistikuviakin. Laivan kioskilta kun ostaa kahvit, tuntee istuvansa Suomi-elokuvassa. Kaikki on vanhaa ja aitoa, vauhtikin sopivan hidas.
Aito nautinto, pitäisi olla merimiespuku päällä ja pullossa simaa eväänä.

Anna kirjoitti...

Onkos nyt siis niin, että Valoa ei Jyväskylään tänä syksynä tule? Ajattelin, että sinulla ehkä voisi olla asiasta jonkinlaista infoa. Pikainen visiitti kaupungin sivuilla ei ainakaan asiasta mitään maininnut.

40100.net kirjoitti...

Katriina: Toden totta :)

anna: Valo on Jyväskylässä -tapahtuma järjestettiin joka toinen vuosi, mutta käsittääkseni viime vuosi oli muutenkin viimeinen lajissaan. Harmi.

Anonyymi kirjoitti...

Päseköhän S/S Suomi-laivalla katsomaan höyrykoneen toimintaa konehuoneeseen?

40100 kirjoitti...

Enpäs tiedä, mutta hyvä ajatus. Pitääpä kysellä kun seuraavan kerran sillä seilaan.