maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Sushia!

Mahtavuutta! Forumiin on avattu ihka oikea sushi-ravintola. Silminnäkijöiden (vai kielinmaistajien?) antamien lausuntojen perusteella herkkuva on. Pitänee rientää testaamaan itsekin :)

7 kommenttia:

Hessu kirjoitti...

No hooo!! Mahtavuutta. Ensitilassa maistamaan!! Kiitos 4100 informaatiosta, jota niin auliisti jakelet :-) Onpa jäänyt itseltä huomiotta moinen kehitys. Eipä tietäs mitään, jos ei olis 4100-blogia.

Jukka Vuorinen kirjoitti...

Kiitos vinkistä, kävin testaamassa. Hyvää oli. Tosin minulla ei ole vertailupohjaa kun tuo oli ensimmäinen Japanilainen ravintola jossa olen ikinä syönyt.

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa!! Tätä olen odottanut ja kauan. Kiitti tiedosta!

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Noi hemmetti. Tätä odoteltiin vuosikausia ja vuosikausia ja sitten kun on ollut kuukauden pois 40100sesta niin eikös perkele heti aukea. Höh.

Mutta kiitos 40100.netille, mukava on lukea tätä täältä Idästä. Tää ja Suurjyväskylänlehden digiversio auttaa pahimpaan kummasti.

40100.net kirjoitti...

Itse en ole päässyt vieläkään testaamaan tuota lafkaa. Kuola valuu kyllä suupielistä jo sitä tahtia, että pian ei enää kestä :)

Sen siitä Mikko saa kun lähtee ovet paukkuen ;)

...suurjyväskylän digi? pitääpä kaivella linkki omaan selaimeen - printtiversio kun tarttuu haaviin luvattoman harvoin.

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

http://www.sjl.fi/web/index.php?id=72

No mutta eihän sitä ovet paukkuen lähdetty. Itseasiassa tavarathan on vieläkin Jyväskylässä... No maanantaina sit muutellaan kyl.

Ansku kirjoitti...

Vinkkisi johdosta osasin käydä kokeilemassa. Hyvältä maistui. Kiitos kun pidät ajantasalla.