perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Airon musiikki lopettaa

Perhana. Pala Jyväskylää katosi kartalta kun Airon musiikki ilmoitti konkurssistaan.

Syyksi omistaja Pantse Paunonen sanoo Keskarissa hintakilpailussa ylivoimaiset ukomaiset verkkokaupat ja laittomat lataukset.

"Tukkuhinnat olivat meille kalliimpia kuin kuluttajahinnat nettikaupoissa."

Veikkaanpa, että oman lovensa kakkuun teki myös 2005 JKL-markkinoille tunkenut Levykauppa Äx.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä kun Airon musiikki oli siellä vanhassa paikassa siellä tuli vierailtua lähes viikottain. Tuossa uudessa paikassa kävin ehkä viisi kertaa koko aikana. Prkl H&M..

Aapo kirjoitti...

Levykaupan sijainti oli surkea. Paikka oli myös viihtyvyydeltään etova...Uudetkin levyt tuntuivat olleen mähmän peitossa.

Timo L. kirjoitti...

H&M:n tulo Jyväskeskukseen ja liikepaikan vaihto olivat varmasti alkuun merkityksellisimmät syyt, sillä uusi liikepaikka Forumin sivukäytävällä oli todella surkea. Sinne ei ollut helppo löytää, eikä siellä tullut käytyä.

Tampereen legendaarinen Epe's on myös melko hiljainen aina kun siinä on käynyt, samoin Platta. Swampissa sen sijaan riittää vilskettä. Näillä taitaa kaikilla olla myös toimiva postimyynti tukenaan.

Anonyymi kirjoitti...

AM:n hinnat eivät olleet korkeita vain verrattuna ulkomaisiin kauppoihin vaan ihan kotimaan markkinoillakin, liike oli Suomen kalleimmasta päästä. Tarjouksessakin oli yleensä vain poisto-osastoa.