keskiviikkona, huhtikuuta 02, 2008

Kuvia Polaarin valtauksesta

Ehdin ohikulkiessani napata muutaman kuvan talonvaltauksesta. Tai no, siitä mitä siitä näkyi eristyksen laidalle ilman zoomia.

Kuvia saa käyttää miten haluaa, kuvaajaksi 40100.net.

Tien laidassa oli muutaman kymmenen joukko tukimielenosoittajia pitämässä hauskaa ja juomassa kaljaa. Sama tyttö kuin Keskarin videolla yritti pitää iskulauseita ilmassa.


Blogin perusteella valtaajat eivät ole huolissaan home/asbestiongelmista, joiden vuoksi talo on suljettuna. Paikan päällä Keskarin videolla ollut tyttö soitti mankasta tallennetta (haastattelu?), jossa joku valtaajista (hän itse?) kuittasi tiedot sisäilman vaarallisuudesta pelkkinä huhuina. Keskarin mukaan osa talosta lähteneistä valtaajista olisi kuitenkin ollut huonovointisia.

Toisessa juttussa talon omistavan Senaatti-kiinteistöjen projektipäällikkö Jouni Konttinen kertoo yhtiön esittävän valtaajille korvauspyyntöjä.

***

Näin sivuhuomiona täytyy sanoa, että Keskari tekee uutispäivityksiä mukavan tiuhaan, mutta harmillisesti samaa juttua päivitetään niin paljon (otsikko, sisältö, jne.), että niihin tehdyt linkitykset menevät sisällöllisesti rikki. Jos viittaan jutun kertovan jotain, niin se ei myöhemmin enää ehkä pidäkään paikkaansa. Noh, pikkuvikoja.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katoitko jo tän

http://www.youtube.com/watch?v=F-xX4Runzj8

40100.net kirjoitti...

Eipäs ole tullut vastaan. Katsotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Polaarin talo on alun perinn ollut, ennen yliopiostokäyttöä, vanhainkotina.

Suosittelisin nuorille mieluummin vanhainkotien valtaamista. Niissä tarvitaan vipinää ja virikkeitä.