perjantaina, heinäkuuta 11, 2008

Lose-lose-lose

En tiedä itkeäkö vai nauraa kun lukee Jyväskylän valtuutettujen keskinäisestä kiistelystä:Ok. Lea Leppäseltä (sd.) oli vähän lapsellinen veto kutsua Jaana Haapasaloa (sit.) psykopaatiksi Veijo Koskiselle (sd.) lähettämässään sähköpostiviestissä. Mutta olipa Koskiseltakin aika raukkamainen teko mennä kielimään asiasta Haapasalolle, jolta puolestaan olisi odottanut paksunahkaisempaa asennetta kuin viedä asia käräjille... Noh, ehkä hän psykopaateista kirjan julkaisseena psykologina ottaa määritelmän vähän rankemmin kuin perustallaaja.

Leppänen sai sakot, Haapasalon maine hankalana ihmisenä ei tästä ainakaan parane, ja Koskinenkin varmaan saa jonkinlaisen kielikellon leiman.

Lopputulos on siis lose-lose-lose?

3 kommenttia:

zache kirjoitti...

Lisäksi Leppänen määrättiin maksamaan Haapasalolle 1 000 euron korvaus henkisestä kärsimyksestä.

Huoh... kirjoittaisin jotain ironista siitä, että onko ihminen joka kokee 1000euron edestä kärsimystä sähköposteista (toivottavasti kyse oli jostain muustakin kuin sähköpostista mistä vaan uutiset ei kertonu) kykyenevä päättämään ihmisten asioista politiikassa, mutta mut haastettaisiin kuitenkin oikeuteen niin jätän väliin.

Mut mut, uutisten rivien välistä vois lukea et näemmä jkl kaupunginvaltuustossa on hyvä meno ja et meidän asiat on hyvässä hoidossa. :/

Jami kirjoitti...

Mitä muuta laulaa valtuutetut kavereilleen ja kaveripiirissään?

40100.net kirjoitti...

jami: Jos huhuja ja kuulemia on uskominen, niin aika selkäänpuukotusta muutoinkin... mutta se taitaa kuulua politiikkaan muutoinkin.