keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Homofoobikkofoobikko sotki seinän

Toisin kuin Ollin kielilävistys edellisessä postauksessa, tämä ei ole photoshopin aikaansaannoksia:


Hätkähdin eilensyömään mennessäni Lozzin ulko-oven viereen tehtyä sotkua. Yllätyin vielä enemmän kun huomasin, ettei seinässä parjattukaan seksuaalivähemmistöjä, vaan siinä luki: "homofobia - the worst disease".

Ei pitäisi tietenkään koskaan lokeroida ihmisiä tai tehdä heistä yleistyksiä, mutta minä olen jotenkin aina mielessäni liittänyt toisten omaisuuden mielivaltaisen turmelemisen ja muun typerän käyttäytymisen juuri niihin homofoobikkoihin. Osataan sitä näköjään muullakin.

Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

***

Mutta miksi juuri Lozzin seinä? Tuon kyltin pilaaminen tuntuu vain niin paljon henkilökohtaisemmalta mitä pelkän seinäpinnan sotkeminen.

***

2 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

AHaa. Tämä on varmaan samaa sarjaa kuin Voionmaankadulta eilen bongaamani "Anarkiaa kunnes kaikki vapautuvat" "retro"-(yök mikä sana)graffiti. Oikein hihitytti kun mietti minkälaiset teinimaailmanparantajat on spraypullon varressa heiluneet. Onkohan näitä enemmänkin?

Anonyymi kirjoitti...

Töherrys oli ilmeisesti ilmestynyt tuohon pe-la- välisenä yönä. Olimme lauantaina menossa syömään ja yhtäkkiä Lozzin kyltissä näytti olevan perin outoa ja seinäpintaan kuulumatonta. Ja kielipoliisina voisin huomauttaa, että oikeaoppinen englanninkielinen typografia on phobia, ei fobia.