perjantaina, lokakuuta 06, 2006

Lokakuisen perjantai-illan blogikatsaus

Hei taas, pitkästä aikaa. Olenkin ollut viikon hiljaa. Lipsahti. Ehkä tuleva blogimiitti vain jännittää niin paljon. Syytä jännitykseen ei ole, sillä hyvät setit tulossa.

Mutta mitäs muuta kuuluu? En ole oikein ehtinyt vilkuilemaan ympärilleni, viikon Keskaritkin ovat lukematta. Olen vähän yrittänyt penkoa sitä numeroa, jossa Kapaa on haastateltu hänen lanseeramansa Valo on Jyväskylässä -valokuvauskisaboikotin johdosta.

Blogosfäärissä kameroiden kennoja ei sen sijaan ole säästelty. Kaarina Kaikkosen paitateosta ovat itseni lisäksi kuvanneet ainakin Johanna, Mikko, Halo Efekti, Ansku, Minttu ja Rune. Scillakin on käynyt ainakin katsomassa sitä.

Edit: Niin, ja Noeliakin on ottanut kuvia.

Ollin ottamaa kuvaa voitte puolestaan ihailla Jylkkärin sivuilla (pdf). Jylkkäri on muuten uudistanut uuden päätoimittajan myötä (?) ulkoasuaan. Oikein hyvältä näyttää - lehden uusi koko on sama kuin Nyt-liitteellä. (EDIT: äh, tämä olikin vain kaupunkinumeroversio) Uusi paperilaatu tuntuu antaneen potkua kuville, taittokin tuntuu hieman tuoreemmalta. Lehdistä puheenollen Lehti kauppa nykyään oheistuotteita.

Fotomik käynnisti työpöytä-meemin, jonka jätän tällä kertaa väliin, sillä työpöytäni ei ole mitenkään ennennäkemätön. Osallistukaa te muut. Pasi on puolestaan käynnistänyt lopullisen adressin.

Marja Kolu bloggaa
lähikirjastoja käsitelleestä keskustelutilaisuudesta. Halo Efekti pamauttaa pöytään historiapaketin Tourulan Kivääritehtaasta. Minttu puolestaan on käynyt tutustumassa Kuokkalaan.

Antti-Juhani puolestaan muistuttaa torin maisemamuutoksesta. Huh, eipä ole tullut vähään aikaan tullut pyörittyä tuolla päin.

Painoarvokas etenee kohti tavoitettaan ihailtavalla täsmällisyydellä ja sen kunniaksi linkkaus Sampsan Kortepohja-kuvaan, joka herätti minussa nostalgian liekin, vaikken ole koskaan DDR-taloissa asunutkaan.

***

Aijuu. (Minulle) uusia jkl-blogeja:
  • Berdu - jonka sivut tyrkyttävät jostain syystä pop-uppeja
  • Bittersweet - tamperelaisen Akkiki opiskelee Jyväskylässä
  • Liekkiön loki - Liekkiö pyörii Jyväksylän ja Kymeenlaakson väliä
Edit: Minulle uutena vielä Tpahtumahorisontti ja Heim0nen. Sitten en ole vielä täällä erikseen maininnutkaan Havaintovihko-Tuomon valokuvablogia ja Halo Efektin Perhealbumin aarteita. Lisätään sivupalkkiin jahka blogger suostuu taas toimimaan oikein... :(

***

2 kommenttia:

olli s kirjoitti...

Pieni tarkennus: kaupunkinumerot ovat leikattuja tabloideja, muuten mennään vanhalla tutulla. Euroista kiinni, nääs.

40100 kirjoitti...

Voihan sentään. Se kun tuntui kymmennen kertaa paremmalta :(