tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Intialaista! Vihdoin!

Olen tyystin unohtanut hehkuttaa matkakeskukselle avattua Ravintola Shalimaria, joka lienee ensimmäinen (?) tai ainakin tällä hetkellä ainoa intialainen ravintola Jyväskylässä.


Ruokalista on sopivan laaja ja sopuhintainen, lounastakin saa. Sapuskojen laatu vaikutti testikäynnin perusteella ihan kohtuulliselta hyvältä, tulisen ystäville vinkiksi painottakaa, että painottakaa reilusti jos haluatte potkua evääseen.

Keittiö menee kiinni puolisen tuntia ennen sulkemisaikaa. Itse saavuin paikalle siinä hilkulla, joten odottelun ja ruokailun jälkeen oltiin jo yliajalla, mutta jälkkärinkin sai syödä vielä ihan rauhassa.

Paikassa on B-oikeudet, mutta olutta ei myydä ilman ruokailua. Tämä tuli vierailun aikana selväksi kun monet janoiset matkaajat kävivät optiota kysymässä. Ihan hyvä politiikka, sillä matkakeskus tunnetusti vetää juoppoja puoleensa.


Shalimar ei ole maailman paras intialainen rafla, mutta kuitenkin erittäin mukava lisä paikalliseen ravintolaskeneen. Käyn varmasti useamminkin.

4 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Oho. No kappas. Tuohan on käytävä kokeilemassa. On se hieno asia tämä 40100nen.

Ansku kirjoitti...

Enpä ollut huomannutkaan. Kiitos vinkistä.

Yesa kirjoitti...

Joo ei ehtinyt Scan burgeri kovin kauan viihtyä Matkakeskuksessa. Kiva vaan, ei pääse kyllästymään kun liiketilojen omistajat vaihtuvat :)

40100.net kirjoitti...

Jep. Siinä paikalla on ehtinyt olla jo vaikka mitä - intialainen voi olla tarpeeksi kuriositeetti, että pärjää.

Se 2. kerroksen tila on ollut myös aika sekalaisessa käytössä. Ravintolat eivät siellä pärjää. Nyt siinä on Totalin toimisto, joka varmaan on hyvä ratkaisu.