perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Reliikki eteisessä

Postiluukku kolisee lupaavasti. Etanapostia! Minulle! Äh...

Puhelinluettelo. En minä halua. Minne tuon voi palauttaa? En äkkiseltään löydä Fonectan paikallisia yhteystietoja, mutta jos veisi sen vaikka takaisin Postiin tai...

Hei, ei saa!

Parempi puoliskoni haluaa avata muovit ja katsoa onko luettelossa etukuponkeja. Suunnittele tässä sitten protestia kun omat rivit rakoilevat... höh.

Onko kenelläkään repäisevää mutta luontoakuormittamatonta ehdotusta luettelon hyöty- tai protestikäyttökohteeksi? Voiko nämä kipata joukolla vaikka Vihreiden vaalikopille? Voisivat kierrättää tempauksen PR-arvon.

2 kommenttia:

Antti-Juhani kirjoitti...

Jos jollakulla sattuisi olemaan vanhoja (60- 70- 80-luvulta) puhelinluetteloita, joissa on Jyväskylän kartat tallella, voisin olla kiinnostunut :)

(Tosin vain yksittäisiä kappaleita:)

Halo Efekti kirjoitti...

Minäkään en olisi halunnut sitä.

Joskus muinoin viime vuosituhannella olisin ottanutkin - mutta en saanut (kun oli vain kännykkäliittymä). Nyt en mokomaa kaipaa ja suututtaakin oikeestaan että se tuli tilaamatta ja pyytämättä kotiini.

Otin itseasiassa meilillä yhteyttä niiden asiakaspalveluun ja ne neuvoivat että postilaatikkoon pitäisi laittaa maininta että "ei puhelinluetteloa" - niin sitä ei jaeta.

Nyt on vain ongelmana se että monilla on niin pieni postilaatikko ettei siihen mahdu kovin pitkä litania niistä asioista mitä sinne EI haluta laitettavan. "Ei ilmaisjakelua" pitäisi riittää, mutta eipä vaan riitä - tulee puhelinluetteloa ja seurakuntaviestiä silti. Onneksi ei ole tullut virtsaa eikä ilotulitusraketteja - ainakaan vielä.