maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Pisa kaatui

Herra antaa, Herra ottaa.

Vähän ristiriitaisia arvioita kerännyt ravintola Pisa pisti sitten ovensa kiinni. Minulla jää ikävä niiden alkuruokalautasia. Sniff.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

30 vuotta tullut Jyväskylässä asuttua eikä minulla ole harmainta aavistustakaan missä moinen ravintola on ollut. Ei tule ikävä.

40100.net kirjoitti...

Se oli siinä Asemakadun ja Vapaudenkadun risteyksessä.

Pisan konkurssipesää hoitava asianajaja tokaisi tänään lehdessä, että niillä kulmilla eivät pyöri kuin juopot ja bussit.

Hieman ehkä hieman kärjistettyä, mutta Pisan edessä usein pesii puliukkoja, jotka ovat hakeneet täydennystä viereisestä Alkosta. Viikonloppuisin saman lipan alla pyörii myös pullomuuleja odottavia teinejä.

Toivottavasti tulevan kesän urakkana oleva bussilaitureiden uudistus ja kioski/kahvilarakennus tuo uudenlaista ilmettä Vapaudenkadulle.

Sonja kirjoitti...

Kerran kävin syömässä Pisassa lounasaikaan: virhe. Ainakin kasvislounas oli onnettominta räpellystä heti munuaispiiraiden jälkeen, mitä minulle on koskaan kannettu eteen. Sisällä oli myös aika vetoista.

Plussaa kuitenkin siisteydestä ja mukavasta sisustuksesta. Mutta, toki sijainti olisi voinut olla parempi.

40100 kirjoitti...

Vetoisuutta torjumassa siellä oli tuolien selkänojilla shaaleja. Parempi puoliskoni kääriytyikin heti sellaiseen. :D

Tiina kirjoitti...

Minä kävin myös kerran, enkä toista kertaa enää erehtynyt. Myös muilta kuulin ei niin mairittelevia kommentteja. Oma ruokani oli palanut lautaseen kiinni. En ymmärrä miten se oli mahdollista, mutta näin oli.

40100.net kirjoitti...

Tiina: Huh huh. Siinä on nähty jo vaivaa :o

eph kirjoitti...

Eipä oo tuota kioskirakennusta tulossa ymmärtääkseni nyt tänä kesänä "paikallisliikenneterminaalin" rakentamisen yhteydessä...

En muutenkaan jaksa ymmärtää miten voidaan kuluttaa 4kk lämpöputkien+pysäkkikatosten asennukseen ja kadun päällystämiseen.

Mutta uutta ilmettä tulee varmasti, hyvä sinäänsä.

Niina kirjoitti...

No johan!

Ihmettelen kyllä kommentteja. Todellisina kulinaristeina on ajettu monena vuotena 300km Pisaan syömään.
Koskaan ei ole ollut MITÄÄN moititattavaa.

Mutta miksipä tasokas ravintola junttilassa kestäisi.

Suomalaisille kun ainut oikea RAVINTOLA on paikka, jossa raaka-aine "maustetaan" pippurilla ja suolalla, korkeintaan valkosipulia lisäksi. Ja hinta ehdottomasti enintään 5.90€