perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Miittiä odotellessa

Minäkään en pahoittele viimeaikaista päivitystahtiani, tai no vähän kuitenkin...

On tullut viimeaikoina kuljettua niin pää pers... soonallisesti sijoitettuna, että kaupungin silmäily on jäänyt varsin vähälle. Eipä tuo ole tainnut miksikään muuttua... tai niin no:


Ja kas kas, Torikeskuksessa on uusi kahvila, niitähän ei ole koskaan liikaa. De cafésta saa sisustustavaraa ja pullaa samasta puodista - tulee etäisesti mieleen vanhan aseman Karoliinan Kahvimylly, paitsi että tavara on vain muka-vanhaa ja leivonnaisten koot eivät ylitä käsityskykyä.


Niin, se miitti! Tänään siis nähdään: Jyväskylän 2. Blogimiitti Sohwilla klo 18 alkaen. Näyttivät jo laittavan meille paikkoja kuntoon:


Vielä ehditte osallistua Jyväskylä Kartalle -projektin lounaskisaan.

Viikon aikana Flickrin Jyväskylä-ryhmän kartalle onkin ilmestynyt monta uutta kuvaa. Mutta itse lounaskisaan ovat Jyväskylä Kartalle -tagin avulla ilmoittautuneet vain kkuja ja Halo Efekti. Onko ilmoittautumistagi unohtunut vai onko kuvaryöppy vain sattumaa? Vielä ehtii hihkaista itsensä mukaan vaikka kommenteissa tai paikan päällä. :)

Ja se projektihan jatkuu miitinkin jälkeen, osallistukaa osallistukaa. (Tähän saumaan Hessulle kiitokset puffauksesta.)

***

Ja sitten loppuun monta kysymysmerkkiä: Mikä ihme tuo on? Taidetta? Kaiketi. Mutta kenen? Minkä niminen?


Sijainti on Rantaraitilla jotakuinkin tuossa. Olen aina luullut tuota "naulan kantaa" joksikin laivajutuksi, mutta sitten tulin kurkanneeksi reunan yli.

Hieno, mutta taustatiedot jäivät hämärään. Kertokaa te viisaammat.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Solmunhan tuohon voi laittaa ja laivan kiinni

40100.net kirjoitti...

Sitä minäkin ensin, mutta tarkemmin katsottuna tuo ei oikein sellaiselta näytä. Sijantikaan ei muuten ole oikein luonteva laivan kiinnitykseen tai laivaan/laivasta noustuun.

Mitä enemmän sitä pällisteli, sitä enemmän se näytti silmänilolta.

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

No hemmetti. Minäkin olen tuosta kuvan tai parikin tainnut ottaa, mutten ole älynnyt ikinä kurkata toiselle puolelle... Höh. Liekö samaa sarjaa sen edempää löytyvän torvihökötyksen kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Tulipahan tämä nyt selvitettyä. Kyseessä on Kaj Liljbladin Kunnianosoitus kivenveistäjälle. Lisäinfot teoksesta löytyvät täältä: http://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/veistokset/veistokset/072.html
Samaiselta sivustolta löytyy muuten muidenkin kaupungin julkisten teosten tiedot.

40100.net kirjoitti...

Lazyweb toimii, kiitos Koistiselle :)

Laitetaans tuo osoite linkkinä