lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Toinen ja kolmassadas

Maailmankaikkeuden historiassa Jyväskylän toinen blogimiitti on nyt takana päin. Mukavana sattumana eilisiltaa luotaava kirjoitus on 40100-blogin kolmassadas postaus!


Elikkäs, kivaa oli jälleen - kiitosta kaikille.

Erityiset aplodit Halo Efektille, joka voitti kunniakkaasti Jyväskylä Kartalle -projektin starttauskisan. Projekti jatkuu, osallistukaa muutkin :)


Sohwin kabinetti oli ääriään myöten täynnä väkeä, kuvassa napottavat Zache, Kapa, mies Tule, vaisuudesta eli Tero sekä hänen parempi puoliskonsa Tuija (joka jo melkein lupasi aloittaa bloggaamisen). Pöydän ympäriltä pystyi bongaamaan myös Johannan, Antti-Juhanin sekä Vakion, joka oli joukon ainoana muistanut varustautua merkkipäivän mukaisesti. Illan pikaisimmat visiitit tekivät veljekset Base + Lärvit.

Rune
Illan iloisimman miehen titteli menee kiistatta kuvassa myhäilevälle Runelle.

Hessu JärvinenIllan hämärtäessä paikalle suhahti kahviloitsija Hessu Järvinen, mistä käynnistyi poikien mitä-ominaisuuksia-sun-kännykässä-on -keskustelu. Teknoelvistelypokaali meni lopulta Erkan ökyluurille ja kunniamaininta Naulan Hipster PDA:lle.

Nörtteilylle tasapainona nähtiin Koistisen sisarusten urheilullisia performansseja. Ensin Marinadin tyylipuhdas silta...

...ja sitten Eko-Matin spontaani stunshow Vakiopaineen portaissa...

...joka jätti jälkeensä lieviä materiaalivauriota. Mies itse säilyi lähestulkoon ehjänä.

Herra varatoimitusjohtaja Kalavainen eli Fotomik uhkasi häipyä kuvasta, eli muuttaa pois Jyväskylästä - vietetäänkö siis seuraava miittiä läksiäistunnelmissa?

4 kommenttia:

Marinadi kirjoitti...

Tuosta sillan tyylipuhtaudesta en kyllä ole niin varma :D

Ja nyt se ovessa oleva reikä on myös pikkuveljen signeerama. Kunhan pääsen Helsinkiin, niin saan kenties kamerasta purettua myös kuvan tästä todisteeksi.

Hessu kirjoitti...

Woohoo!! Hienoja kuvia ja hyvä meininki! Kiitos vielä kerran kaikille minunnii puolesta. Oikein mahtipontisen mieletöntä ja messevää oli meininki! Ootte kyllä aikamoisia epeleitä! :-D

Äänitunnelmia ja läpänderiä aiheesta myös HeKan jaksossa #67 juu sii tät.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kuvat ja Hessulla hienot äänet Koististen tyylipuhtauksista :D Huhhei, ei taida tällä viikolla tulla futiksen pelaamisesta mitään kun oli liian rankka blogimiitti. Enpä olisi uskonut ikinä kirjoittavani noin.

lärvit kirjoitti...

Oho, meidätkin mainittu! :D
Joo, jäi vähän turhan pikaiseksi, kun ei älytty ettei Sohwissa ole vieläkään narikkaa.