perjantaina, marraskuuta 11, 2005

Markkinointikikkakuutonen

Conan O'Brian on suomessa hip ja pop, joten herran mainosarvo on käytettävä tarkkaan hyödyksi. Conanin Tarja Halonen -vitsit presidenttiehdokkaan kampanjatoimisto käänsi taitavasti heti hyödykseen. Sen jälkeen Hesarin Nyt-liite käynnisti kampanjan arvon koomikon/talk show -juontajan kärräämisestä Suomeen. Se oli vielä ihan hauska idea, myönnettäköön.

Mutta mitä ihmettä? Sitten Turussa kunnanvaltuutetut pohtivat Conan houkuttelua mökkiläiseksi, ja viime aikoina on tuntunut, että joka toinen kekkeri ja kaupunki on päättänyt ratsastaa amerikkalaisen kalpeanaaman maineella. Onneksi täällä Jyväskylässä ollaan vielä järjissään... ääh.

Siellähän se oli, torstain keskarissa. Killerirockin promoottori kertoi ylpeänä miten myös he ovat lähettäneet kutsun Conanille. Yhteydessä on oltu ihan Subtv:n tiedottajaan. Just.

Eipä silti, Killerirockin tuottaja, Vexi Virtanen, on kerännyt mainetta vastaavalla tyhjänpuhumisella. Kesällä mies oli ilmoittanut Demarien paikalliskokouksessa (!) luotsaamansa Kuokkalan Kulttuuriklubin käyvän neuvotteluja itse Dalai Laman saapumisesta Jyväskylään.

Noh, eihän sitä tiedä milloin tärppää.

Ei kommentteja: