tiistaina, marraskuuta 15, 2005

Vastustakaamme

Kuokkalan Kehätiehanketta vastustavat asukkaat ovat näköjään alkaneet keräämään adressia tien pysäyttämiseksi.

Ja samaan aikaan toisaalla inernetissä:

Opiskelijat keräävät nimilistaa yöjunaliikenteen lopettamista vastaan.

2 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Jooh, ainoa vain että sen sijaan että riehuttaisiin yöjunaliikenteen lopettamisesta niin pitäisi kehittää jotain järkeviä vaihtoehtoja sille.

Näin jyväskylä<->tku, jyväskylä<->hki yöjunilla säännöllisesti reissanneena en kyllä keksi mitään ekologista tai taloudellista järkeä niiden ajamiselle tyhjinä vain siksi että niitä pitää periferian tukemiseksi ajaa.

Mieluummin kuulisin huudettavan että haluamme junabusseja tai kiskobusseja tilalle että olisi mahdollisuus järkevästi toteuttaa tuo yöliikenne. Yöliikenteen kilpailutus on kyllä loistoidea tuolla kapinan sivulla

40100 kirjoitti...

Jyväskylästä etelään on lyhyt matka, että ei niille junille olisikaan tarvetta, jos Suomi sattuisi katkeamaan Suolahden seutuvilta. Mutta kysymys ei pohjimmiltaan olekaan keskisuomalaisista.
Susirajalla kasvaneena annan täyden tukeni pohjoisen asukeille, joilla matka pääkaupunkiseudulle kestää standardin työpäivän verran.
Se miksi ne linjat eivät kerää ehkä vaunuja täyteen johtuu siitä, että siellä pohjoisessa nyt ei satu olemaan mitään väentunkua. Kainuuta, Lappia ja kumppaneita ei kuitenkaan pidä rankaista väkikadosta yhtään enempää.