keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Jyväskyläläiset kaapista ulos, mars

Vierailin tuossa tiirailemassa pitkästä aikaa blogilistan kokoelmaa Jyväskylä-blogeista, ja ilokseni huomasin määrän kasvaneen yhdeksääntoista.

Pikainen silmäys tuoreimpiin: Vanhan tutun, Ihminen.org:in yhteyteen perustettu sitaatti-blogi Lainattuja lauseita vaikuttaa ihan kehityskelpoiselta ajatukselta.
Lupatarkastajakin oli Ollin kehoituksesta astunut kaapista ulos, ja lisännyt luokitukseensa myös sijaintitiedot.

Sitten seuraakin suurempi järkytys: Marginaalin Janin aktiivinen elinympäristö on Jyväskylä! Kas kun en ole faktaa aikaisemmin sisäistänyt, vaikka herran merkinnät suosikkeihin kuuluvatkin.

Nyt alan epäilemään omia havaintokykyjäni. Onko Marko ollut aina listan Jyväskylä-luokassa? Pikku sankarimme elämää on ainakin tullut listalle vasta ihan äskettäin.

Äh. Laskujeni mukaan on vielä yksi uusi julki-jyväskyläläinen... se ei ole Ihmiskurja-Ville, eikä Scilla, eikä Jaakob tai Jenni. Suukin on käynyt tyhjää jo hyvän tovin ja Pään sisäinen ääni hiljeni enteellisesti syksyllä.
Kämppäkään ei ole ihan niin uusi projekti, että se laskujani sekoittaisi. Pastorin blogia ja Vellamon vedenalaista maailmaakin on tullut tiirailtua jo jonkin aikaa. Heinin olen kyllä nähnyt listalla ennekin, joten puuttuva lammas taitaa löytyä eri puolueesta, vai mitä, Antti-Juhani?

Täkäläisiä on varmasti lisääkin, havaintoja on. Rohkeasti vain esiin loputkin, naapurien elämää kun on niin kiva nuuskia.

7 kommenttia:

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...

Minäpä minä. Silloin kun blogini aikoinani alun perin kategorisoin, en Jyväskylä-kategoriaa noteerannut, tai ehkä sitä ei edes ollut.

Ansku kirjoitti...

Oletko huomannut Jyväskylän taitelijaseuran blogiprojektia? Carborundi on yksi niistä.
http://carborundi.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

http://jormauski.vuodatus.net/
Enemmän yleisempää politiikan kommentointia, mutta myös Jyskälästä löytyy. En vain huomannut kategoriaa listatessani blogilistalle

Schnabelmann kirjoitti...

http://schnabelmann.blogspot.com
http://www.livejournal.com/~neliapina

40100 kirjoitti...

Kiitos havainnoista. Taiteilijaseuran tuotoksia on tullut tiirailtuakin aika tiuhaan.
Paikallistin pari blogia lisää ja lisäsin kaikki nyt tiedossani olevat tuonne sivupalkkiin. Lisää otetaan vastaan :)

Mikko kirjoitti...

Kämppä (www.toivola.net/kamppa) sijaitsee maalaiskunnan puolella.

Nimim. Mä maalaispoika oon ;)

kuvatuksia kirjoitti...

29. jyväskylä-kategoriaan kuuluva blogi ilmoittautuu!