maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Edellinen merkintä houkutteli esiin multibloggaaja Annikin, joka itsensä ohella ilmiantoi retrotyylistä verkkopäiväkirjaa kirjoittavan Juhapekan.

9 kommenttia:

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...

Oho, onko Naula jäänyt haavistasi pois näin kauan? Hänhän taitaa olla Jyväskylän vanhimpia bloggaajia, minäkin aloitin vuosia sitten Naulan softalla (ihailkaa: http://antti-juhani.kaijanaho.fi/diary/)

Annikki kirjoitti...

hoo, sillähän minä tyrkytinkin juhtolvia :D Sehän on jossain määrin kuuluisa nettipersoona.

Äh, enkä minä mahda sille mitään, että niitä blogeja on kertynyt, kun ei kaikkea voi siihen varsinaiseen blogiin tukkia ja kuvia vaihdostakin irtosi hirveästi. Multibloggaaja on kuitenkin kauhea sana. Kuulostan seitsenpäiseltä hirviöltä.

Annikki kirjoitti...

öh, niin se yksi minulta olisi kyllä riittänyt tuonne listaan, kun niiden muiden päivitys on niin henkimaailmasta kiinni

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

AJK:n kanssa samoilla ihmettelylinjoilla, miten tuo nörtti-haircutin klassikko on jäänyt huomaamatta? Mieshän kutsuttiin blogimiittiinkin, ei vaan tullut. Ehkä ensi kerralla sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Naulan päiväkirja on siinä ja siinä viitsiikö/voiko sitä kutsua blogiksi. Siltä nimittäin puuttuu RSS-feedi. IMHO se on blogin edellytys.

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

No pöh nyt jo. RSS-feedi blogin edellytys? Vähän sama kuin sanoisi että penis on ihmisen edellytys.

40100.net kirjoitti...

Lienenköhän törmännyt Naulaan aikaisemminkin, tuo tyyli tuntuu tutulta. Listalta on kuitenkin unohtunut.

Nuo tekniset määritelmät ovat aika hankalia kun ne ovat niin aikaan sidottuja. Jos bloggaaja on aidosti old skool, niin paha tämmöisen märkäkorvan on mennä siltä viittaa hartioilta repimään.

Uusilta blogeilta voikin jo vaatia teknisesti enemmänkin, mutta sittenkään RSS ei taida olla se ensimmäinen määrittävä tekijä :)

Annikki kirjoitti...

ja puuttuu vieläkin...

40100 kirjoitti...

Jep. Niin tekee. Blogger ei tällä hetkellä tallenna muutoksia. Ihme bugitusta ilmasasa muutenkin. En ole vielä päässyt edes poistamaan spämmiä Miittiblogista. Itseasiassa en pääse tällä hetkellä edes miittiblogiin.