sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Jyväskylässä

On ihan pakko vielä palata Keskisuomalaisen 1.1. jaettuun tabloid-kokoiseen erikoisversioon, joka on luettavissa netissä myös digiversiona. Täytyy sanoa, että nauttisin jatkossakin Keskarini tabloidina, näppärä koko parantaa luettavuutta huomattavasti - tosin tässä versiossa fonttikoko oli puristettu turhankin pieneksi.

Lehden koko ei nyt kuitenkaan ollut pointtini, vaan sisällöstä silmään tarttui hieman Jyväskylä-triviaa:

Jyväskylässä on eniten luvattomia tv-katsojia. Ohhoh. Viestintäviraston mukaan joka neljäs jkl-talous ei maksa tv-lupaa, heistä ainakin puolet katsoo televisiota.

Jyväskylässä on kolme 24h-taksitolppaa. En tiedä onko se paljon vai vähän, mutta sijainnit ovat Matkakeskus, Kauppahalli ja Kirkkopuisto (Kauppakatu). Vajaan neljän vuoden aikana olen ajanut Jyväskylässä taksilla kolmesti, en tiedä onke sekään paljon vain vähän.

Jyväskylässä varastettiin viime vuonna n. 310 autoa. Keskarin grafiikkaa tulkkaamalla autoja katoaa eniten Keltinmäestä, Huhtasuolta ja Keskustasta. Ministeri Pekkarisen kulmilta Samulinniemestä varastettu yhtään autoa, mutta sieltä ei varmaankaan löydy yhtään varkaiden suosimaa 15-vuotiasta japanilaista.

***

4 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

NO perhana, minullahan on ollut perinteenä lukea AINOASTAAN tabloidi-versiot keskarista. Paitsi että tämä meni kyllä ohi. Pitääpä käydä äitiltä hakemassa.
Kerrankos se aiemmin tuli?

40100.net kirjoitti...

Vuoden ensimmäisen päivän herkkua jo toistamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli on ideoita uuden/uusien taksitolppien sijainneiksi niin ehdotuksia otan vastaan tässä tai voit kirjoittaa suoraan aluetaksiinkin.

Ja ei, meistä harvempi puree tai jättää muitakaan pysyviä vammoja joten tervetuloa vaan useammin "jousille".

t. taksiautoilija jyväskylästä

40100 kirjoitti...

Kiitos kutsusta :)

Noiden päälle kun lisätään muut tolpat, niin käsittääkseni taksien saatavuus on täällä suhteellisen hyvä. Paha kuitenkaan sano, kun niin harvoi tarvitsee.