perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Mihin katosi kylmyys?

Paluu Jyväskylään oli karu. Kainuun hanget ja lumiset tiet vaihtuivat
loskaiseksi asfaltiksi ja vihreiksi nurmiksi. Pieni kylmyys ei olisi pahitteeksi.

Lämpötilan tuskailu vain kasvoi kun kotikeittiöön päästyämme totesimme pari viikkoa kaitsemattomana olleen jääkaapin heittäneen veivinsä. Anopilta syksyllä saadut mehupullot olivat lämmenneet, homehtyneet ja alkaneet vuotamaan. Biojätteisiin sai kärrätä myös läjän muita eväitä. Onneksi ulkolämpötila oli sen verran viileä, että kotimatkalla tehdyt ruokaostokset säilyivät parvekkeella.

Mukavana yllätyksenä Jyväskylän Kodinkonehuollon mies saapui hätiin parin tunnin sisällä soitosta, joten ongelma oli nopeasti takanapäin.

Nyt vain mietityttää kuka maksaa lystin? Minä varmaankin kun takuu oli mennyt jo umpeen ja korjauslasku juuri kotivakuutuksen omavastuun verran. Mutta silti tuntuu kohtuuttomalta, että jääkaappi hajoaa kolmessa vuodessa.

***

Mutta mitäs tänne Jyväskylään? Lehtitilaus on vielä loman jäljiltä katkolla ja blogit lukematta. Pitänee pistää Google Reader tulille ja saattaa itseni ajantasalle. Ja hehee, eteisen lattialta pilkottaa vuoden ensimmäinen Keskari, tabloid-kokeilu kuten viimekin vuonna. Pitääpäs silmäillä.

Ei kommentteja: