tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Voi Seppo minkä teit


Yökerhokeisari Sedu "Seppo" Koskinen osti eilen Giggling Marlin -ravintolaketjun, mikä tarkoittaa myös Jyväskylässä olevan kalatiskin vaihtumista Onnelaksi sanan tuotemerkkimäisessä tarkoituksessa.

Kauppa teki SK Ravintoloista Suomen suurimman yksityisen ravintolayhtiön. Tavoitteena Sedulla on omistaa ravintola valtakunnan kaikissa yli 30.000 asukkaan kunnissa vuoteen 2008 mennessä. Lehdistötiedote (pdf).

Tarina ei vielä kerro, leviääkö Youth Against Sedu -liike tännekin - ja oikeastaan hällä väliä, samanlaisia ketkutusluoliahan nuo kaikki yökerhot ovat. Minä liityn mieluummin Fotomikin seuraan Vihreään Haltijattareen.

6 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Hearhear! Menninkäisessä tavataan!
Ihmettelenkin kun tuossa viime viikolla pyöri Onnelan auto tuossa keskustassa, ja jossain missihaastattelussa tytsy sanoi (olikohan SJLssä?) että ehkä menis töihin Onnelaan kunhan Sedu sen tänne avaa. Mietittiin puolison kanssa että mihinkähän tulee. Ja olihan tuon Sedun laajenemisestä Jyskylään puhetta jo ammoin, mutta että tuolla metodilla... huhuhuh.

Halo Efekti kirjoitti...

No, mä nyt en ole Sedun kohderyhmää muutenkaan, mutta Vihreä Haltiatar tai Kirkkopuiston viereinen Parnell's ovat mulle kyllä todennäköisempiä valintoja tämäntyyppiselle ekskursiolle Jyväskylässä.

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Ja tuosta kommentista herää idea pienimuotoisesta Jyväskylä-blogi-miitistä? Ehkä? Joo? Ei?
Paikaa ei tarvitsisi miettiä, Haltijattaresta [sic] saisi teknommat meistä vielä blogattuakin.

erkka kirjoitti...

Ei mikään paha ajatus, kunhan näistä kesämenoista selviäisi..

Anonyymi kirjoitti...

mistä ihmeestä kaikki ovat saaneet päähänsä että giggling marlineista tulisi onneloita... näin ei nimittäin ole.

hegis kirjoitti...

eikös siitä tulekaan onnela?

minäkin olin lukevani jostain uutisoinnista silloin, että jyväskylään suunniteltaisiin onnelaa?