tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Paskaa palveluaKäytin tänään kulkupeliäni 150.000 km:n huollossa ja kalliiksihan se tuli. Päivän päätteeksi kukkaroni oli 571,55 euroa keveämpi - kalliimmaksi tulisi vain paikallisliikenteen käyttö... ;)

Kärkevä otsikko ei kuitenkaan viittaa käyttämääni huoltamoon, vaan nimeltä mainitsemattomaan katsastusasemaan Keljossa, jossa vierailin vain muutamaa päivää aiemmin. Toisin kuin ne katsastuksesta läpipääsemättömät, minua kismittää, etten saanut edes huomautusta.

Autosta nimittäin löytyi huollossa pahoja murtumia toisesta etujarruletkusta sekä huomattavaa väljyyttä etukallistuksenvaimentimen niveltangosta.
Molemmat kuulvat katsastuksessa tarkastettaviin, eikä noilla vaurioilla auton olisi pitänyt päästä syynistä läpi.
Molemmat viat vaikuttavat myös ennekaikkea ajoturvallisuuteen, joten moinen huolimattomuus ei hymyilytä yhtään.

"Ihmettelen syvästi", sanoi mekaanikko.

"Vaihdan katsastajaa", sanon minä.(Blogger hylkii jälleen kuvia, apua antaa xs.to)

4 kommenttia:

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...

Vuoden matkat paikallisliikenteessä 450 euroa. Miten tuo sun autosi voi olla halvempi? :)

40100 kirjoitti...

Vitsivitsi...

Kaikki kun tuntuvat manaavan kuinka Jyväskylän bussit ovat niiiin kalliita. Ovat kai nuo taksat keskimääräistä korkeampia, mutta kyllähän se on selvää, että joukkoliikenne kannattaa.

Itselläni tosin ei ole oikeastaan kokemuksia täkäläisistä busseista, lutakkolaisena pääsee kävellen kaikkialle minne tarvis.

Autolla yritän kulkea kaupunkioloissa mahdollismman vähän, välillä toki tulee lipsuttua.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan nuo Jyväskylän bussit kalliita mutta yllättävän hyvin niillä pääsi töihin kun oma auto tossa talvella heittäytyi hankalaksi ja sen piti vierailla pajalla muutamaan kertaan erinäisten vikojen takia. Jos bussilipun hinta olisi halvempi, voisin harkita työmatkoihin ihan vakiopohjalta täältä Keljonkankaalta keskustaan ja takaisin.

Tosta nimenomaisesta katastuskonttorista sanoisin että mulla on yksi oikein hyvä palvelukokemus taas just sieltä. Sellaist se on, ihmisiä kun ollaan :)

Pääsiäisterkuin,
Halo Efekti
http://www.haloefekti.vuodatus.net/

40100 kirjoitti...

Tottahan se on, ei ne läpeensä pahoja ole. :)

Tuli vain vedettyä suurehko herne nenään kun siinä parin päivän aikana olin ehtinyt ajaa jo lujemmilla nopeuksilla pidempää matkaa.
Huollossa sitten kysytään, että eikö katsastuksessa mainittu mitään hengenvaarallisista jarruista...