maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

Pääsiäislomanviettopaikkoja


Onhan se kiva, että pääsiäisenä on paljon pyhäpäiviä, kerrankin on aikaa...

...pyöritellä peukaloita kotona, kun kerran kaikki paikat on kiinni. Onneksi pakanoille avattiin hiljattain Jyväskylään oma paikopaikka, Plantagen.

Kuuleman mukaan norjalainen viherhirmu on suljettuna vain juhannuksena, joulupäivänä ja uudenvuodenpäivänä. Oi autuus.Nyt kun asia tuli puheeksi, niin saa nähdä, miten Plantagenin ja 1984 perustetun Viherlandian yhteiselo Jyväskylässä tulee sujumaan.

Omasta mielestäni Viherlandia pesee tulokkaan ainakin viihtyisyydessä 6-0. Vielä on paha arvioida, mutta taitaa heillä olla myös suuremmat valikoimat niin sisä- kuin ulkokasvien saralla.

Plantagenin vahvuuksiin kuuluvat runsaammat työkalu- ja puutarhakalusteosastot, oman lisänsä tuo tietenkin myös pihapiirissä oleva Biltema.

Toisaalta, Viherlandiassa käy vuosittain 400.000 ihmistä - huomattavan moni heistä muualta Suomesta. Eiköhän potentiaalisia kävijöitä riitä molemmille.

4 kommenttia:

Scilla kirjoitti...

Onko siellä oikeasti tuollainen tonttu katolla? :O

40100 kirjoitti...

Ei nyt sentään. :)

Kaupan valikoimiin kuulunut tonttu pääsi photoshopissa hieman suurempaan rooliin.

Scilla kirjoitti...

Huh.

Jenni kirjoitti...

Asiaa sivuten; olenko ainut, jonka mielestä on noloa, että Bilteman valomainostolppa on ollut puolikuntoinen heti alusta alkaen? Minulla vain niin heti tulee mieleen että Bilteman valomainos on Biltema-laatua (TM) ja siksi jo hajalla; vain osa kirjaimista on valaistuja. Ei kovin hyvää mainosta tavallaan.