keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Automaatista ilmainen Jyväskylän opaskartta

Eipäs ole tullut käytyä keskustassa pitkään aikaan. Asemakadulla ihmetystä herätti uusi automaatti, josta saa ilmaisia Jyväskylän ja lähiseudun opaskarttoja.


Nappia painamalla laite sylkee kaksipuolisen julisteen, jonka toisella puolella on esitettynä Jyväskylä (+ suurennons keskustasta) ja toiselta puolelta löytyy Jyvässeudun tiekartta. Karttakuvan lisäksi 83 x 55 cm -kokoisesta oppaasta löytyy luonnollisesti myös lystin kustantavien yritysten mainoksia.

Ymmärtääkseni oppaan on tilannut Jyväskylän seudun matkailu, jonka Nikolainkulman infopisteen vieressä automaatti törröttääkin.

3 kommenttia:

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Jepulis, tuo on hieno automaatti. Turussahan on Tampereen tien varressa tuommoinen, tänä kesänä tosin oli kartat loppu justiinsa kun kävin. Kuopiossakin kuulemma on. Miksei siis meilläkin. Otin kaksi itelleni, vessan seinälle kummatkin puolet.
Kartat vessassa = pop.

40100 kirjoitti...

Olen tainnut asioidakin siinä Turun maatilla.

Minusta nuo ovat sinällään erinomaisia, että ne ovat saatavilla myös silloin kun infot ovat kiinni.

Saa nähdä miten keskustan läheisyydessä oleva loota kerää ilkivaltaa. Karttaa siitä ei saa ulos kuin 20 sekunnin välein, mutta onpa noita pitkäjänteisiäkin tuholaisia nähty...

Anonyymi kirjoitti...

Höh. Tuosta kartasta puuttuu jää Nenäinniemen eteläkärki piiloon. Noh, eipähän tuu turistit häiritseen :D