keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Kekäle haisee! [päivitetty]

Otsikko ei ole mielenilmaus koko Kekäle -vaatemyymäläketjua vastaan, vaan toteamus Jyväskylän liiketilan nuorisosiiven ominaistuoksusta.

Kokeilkaas vaikka itse. Menkää sisään Kekäleen nuoriso-osaton ovesta (merkittynä kuvaa punaisella nuolella). Jos hajuaistissanne ei ole vikaa, huomaatte pistävän tuoksun välittömästi.


Jos puolestaan haluatte välttää ikäviä tuoksuja, käyttäkää muita sisäänkäyntejä (merkitty kuvaan vihreällä).

Ihmeellisintä on, että kuvottava haju on tervehtinyt sisääntulijoita jo vuosia, ihmettelen kun asialle ei ole tehty mitään. Jos haju hyppäisi "aikuisten" osastolle tulevia nenälle, olisiko asia toisin?

***

Päivitys 3.8.2006

Kekäleeltä oli eilen tullut postia ennätysajassa palautteen jättämisestä. Kohteliaaseen sävyyn kirjoitetun mailin mukaan asiaa aiotaan tutkia ja tarvittaviin toimenpiteisiin ryhdytään. Palaute on kuulemma arvokasta, vaikka "nimettömyys vähentää hieman sen painoarvoa"(?).

Postissa pyydetään myös ystävällisesti poistamaan "hajuhaittaa" koskeva postaus blogista. Ymmärrätte varmaan, etten voi siihen suostua.

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hajusta en tiedä mitään kun en edes tiennyt että Kekäleellä on nuorisovaatepuoli =P Kiitos vinkistä.

40100 kirjoitti...

Ollos hyvä. Se osasto on tosin aika pieni, mutta onpahan kuitenkin.

Pidä nenästä kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

hah. systeemi toimii sittenkin
t. barbiarpi

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Ei jumaliste ole todellista. Laitoiksä ihan palautettakin sinne vai olivatko pelkän postauksen kaivaneet esille?

40100 kirjoitti...

Joo taisi jäädä hieman epäselväksi, että laitoin palautetta myös Kekäleen sivuilta löytyneellä lomakkeella.

Nimimerkkinä oli 40100.net, en viitannut suoraan postaukseen.

Vastaus tuli todella rivakasti (alle 4h) myös siinä mielessä, että ketju kerää palautetta ilmeisesti keskistetysti (?) ja palautteeseen vastannut henkilö on emailin lomavastauksen perusteella kesälomalla. Plussaa kuuntelemisesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin oon huomannu ton! Ei se kovin paha oo, mut iskee se kassvoille kuitenkin. Oliskohan se tuulikaapin tuuletus? Ainakin yhdessä toisessa liikkeessä jossa olin töissä jouduttiin vaihtaan systeemit kun sieltä kautta tuli jokin kumin haju tai jotain.
- mica

Halo Efekti kirjoitti...

Niiden olisi ehkä kannattanut kiinnittää asiaan huomiota oma-aloitteisesti, onhan niiden täytynyt itsekin huomata se. Tuo esitys blogientryn poistamisesta jälkikäteen on kyllä jotain [ei sanotuksi saa]...