torstaina, elokuuta 31, 2006

JKL blogimiitti 2006!

Fotomik ja Erkka lietsoivat ajatusta Jyväskylän blogimiitistä alkavalle syksylle.

Mikko delegoi organisointivastuuta myös 40100.netille, joten esittän tässä kokootumiskutsun kaupungissa pyörivälle bloggaaja-väestölle, joten tässä se tulee: Tervetuloa!

Hetkinen... milloin? missä? miten?

Julistan siis samalla keskustelun alkaneeksi, ehdotuksia otetaan vastaan niin aikaa, paikkaa kuin tapahtuman luonnettakin koskien. Kohtaamisesta innostuneet voisivat älähtää kommenttilaatikkoon muutenkin, niin saadaan pientä arviota osallistujamäärästä.

Mikko ehdotti paikaksi Vihreää Haltijatarta, siellä kun on langaton verkkoyhteys :D

EDIT: keskustelu asiasta jatkuu Jyväskylän Blogimiitti -blogissa

15 kommenttia:

40100 kirjoitti...

Niin, Vihreä Haltijatar käy kyllä minullekin oikein hyvin. Mutta riittääkö siellä tila?

Jokin rauhallinen kahvila/pub-tyyppinen paikka kuulostaa noin ylipäätään ihan mukavalta.

Pitäisikö siellä olla jotain syötävää?

Ajankohdaksi ehdotan (aikaisintaan) syyskyyn loppua tai lokakuun alkua.

lärvit kirjoitti...

Haa, kiitos kutsusta!

Minä olen kyllä mielelläni paikalla, jos vain on mahdollista!
Saa tosiaan nähdä, paljonko porukkaa innostuu lähtemään, että mikä ravintola olisi sopivin vaihtoehto. Itse pyörin mieluiten Bar 68:ssa, sillä rokki soi ja sieltä saa kuuteen asti tuopin 2,50 eurolla =D

B_a_s_e kirjoitti...

Hemingwaysin alakerta biljardipöytineen on melkoisen tilava ja mekeinpä aina tyhjä. Vai onkos siellä tehty muutoksia viimeaikoina...? =P

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Ei ole muuten tuo Hemingwayssikään huono idea.
Ehkä tärkeimmät kriteerit olis suht rauhallinen paikka, tilaa (paljonkohan meitä sitten olisikaan tulossa?) tarpeeksi. Savullinen kai kanssa, tupakki/piippu/sikari-ihmisiä kuitenkin on joukossa kai lisäkseni? Ja ilmastointi sitten kanssa.
Vähiin käy muuten paikat.
Haltiatar ei oo kiva nousmouking-väelle kylläkään.

Ruoka voi aiheuttaa sen verran ongelmia, kun on noita makuja aika paljon, ja Rosso(joka tarjoaa kaikkea kaikille) ei taida maistua kenellekään, että sen kai voisi unohtaa.

40100nen voi itseasiassa luoda bloggeriin tai muualle pienen blogin tyngän ihan tätä tarkoitusta varten. Tai sitten mie jouan sen laittamaan.

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Kenellä muuten ON b-listan tilaajamäärällä mitattuna Jyväskylän suosituin blogi? Kuka jaksaa napsutella, mie en ku pitäis töitäkin vääntää.

40100 kirjoitti...

http://jkl-blogimiitti.blogspot.com

Jatketaan siis tuolla.

40100 kirjoitti...

Ei noita kaikkia jaksa selata kun Marginaali vie kuitenkin voiton vaikkei tilastota paljastakaan :)

Antti-Juhani taitaa olla myös paikallisista aika kovilla (47 tilaajaa).

Mikko J. Kalavainen kirjoitti...

Aijuu AJ tietty. Mutta kyllä se sun 30 tilaajaa taitaa olla kärkikahinoissa myöskin.
Ja mikäs Marginaalin tilastoissa muuten on kun ei näy? Hassua. Ekaa kertaa nään Listalla tuommosen.

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...

Blogaaja voi valita, osallistuuko blogi tilastointiin vai ei. Tunnen erään ei-jyväskyläläisen blogaajan, jota tilastot aiheuttavat suorituspaineita ja siksi hän ei osallistu tilastointiin.

olli s kirjoitti...

Olisin kommentoinut toisaalla, mutta en ole Blogger. Miulle käy, joku to-pe olisi varmaan paras kun lehti menee nykyään painoon aina keskiviikkoisin.

Ai niin, WLAN ois kiva ja savuton aika kiva kans.

Minttu kirjoitti...

Ilman Blogger tunnuksia ilmoitan tätä kautta osallistuvani.

Hemingwaysin alakerta on hyvä vaihtoehto.

Rune kirjoitti...

PERKELE...En saanut blogimiitingin sivulle laitetttua kommenttini joten laitan sen nyt sitten tänne...ja Erkalle, 40100 ja Haloefektille
Mää ehdottaisin kulttuuriravintola VAKIOPAINETTA. Kulttuuritekoja missä kulttuuri on elävästi esillä esim. näyttelyjen muodossa ja muutakin.Siellä on hyvä yläterassi ja sinne vois oikeesti saada varattua sen paikan, riippuen vähän paljonko on jengiä tulossa. Siellä on älyttömän mukava palvelu ja musiikki soitetaan sellaisella volyymilla ettei tartte HUUUUUUUUTAAAAAAAAAA!!!!
Bar 68 on hyvä paikka myös jos siellä ei ole mitään bändiä silloin ja Hemingweays on muuten vaan, jos keskustelua ajatellaan niin hyvä paikka. Vakkarissa toisaalta ei saa sapuskaa kun taas Old Bricks Innissä saa yleensä helkutin hyviä valkosipulivoissa paistettuja muikkuja joko "mummon" muussin kanssa tai Belgian perunoilla...joko tuli VESI kielelle??? Ajankohta voisi olla tossa syys-lokakuun vaihteessa?

40100 kirjoitti...

Arh. Unohdin säätää ennnen reissuun lähtöä kommentointi-asetukset kohdilleen.

Nyt pelaa.

kuvatuksia kirjoitti...

huhhuh! kiitos SINUN ja sun bloggauksen (http://40100.blogspot.com/2006/06/summer-jazz-killerirock-kimmo-pohjonen.html) koin tänään ehkä elämäni päräyttävimmän musiikkikokemuksen!! kimmo pohjonen siis lutakossa 8) huh huh! ilman tuota jkl:n kesään liittyvää blogausta en olisi ollut ollenkaan tietoinen ko. mahtavuudesta!

KIITOS!!! :)(:

40100 kirjoitti...

kuvatuksia: jeah! yksi käännytetty lisää! :D